Friday, May 23, 2008

Makan..makan

Menyahut godaan muffin kt rmh Fidadaud..kul 11 A bancuh adunan terus bakar..dlm hati muffin..muffin..muffin hhehehehe..minggu ni minggu muffin hahahahaha..cantik tuuuu amacam kembang valcano tak hehehehe (mkn sblm lunch)

  

Menu lunch td:

    
     tomyam campur                           kailan ikan masin

    
      Dadar putih telur                                   dessert

Kudapan ptg td:

    

Cheese tart..sedap woooooo

2 comments:

kakyu said...

azie. cantiknya your muffin tu.... kakyu nya dia flat je.... ni nak gi try lagi ni... bgla tips...

Azie said...

kak yu ntah ler azie pon tau..try akak tgk muffin2 azie bnyk yg kembang mekar mcm apam..tp la ni jadi kembang valcano heheheh rasa methodnya sama je...cuma azie buat muffin tak pakai mixer sumer gaul tgn..pakai senduk @ spatula je...tu je lah..tp yg azie tau kalu wat muffin ni tak leh pukul sgt..agak2 gaul rata je try kak yu buat..sbb azie ni bnyk error dr jadi nyer kekekekeke..