Thursday, June 12, 2008

Dh bertmbh umo dh.....

Sebenonyer tanggal 12 jun, 29 thn lps..lahirlah A, so inilah harinya..Alhamdulilah tuhan masih bg peluang A mghirup nafas d dunia ini....moga dgn bertmbh umo ni..A lebih mghargai hidup dsmping keluarga tercinta..moga murah rezeki sentiasa, rajin beramal ibadah..dll
Td sedeyy sebenonyer sbb besday hari ni MD kata x blk keja luar..sedeyy kononnyer smbt besday ngan anak2 je..tp hari ni bnyk kali MD call, napa ntah..tgh sedey dia call je..then masa nk solat zohor td hp bunyi..tgk MD call..masa tu A kt tgkt atas, perbualan A ngan MD:
MD : P tgk dapo cpt
A : nape?
MD : td ada org call bgtau ada org buat apa ntah kt dapo
A pn turun cpt2 jenguk dapoo, hati ni dh cuak sgt..takut yelah MD xda..sapalah yg call dia
Puas A cari apa yg tak kena pd dapo tuuuu jenguk gate belakang elok tkunci..sumee ok, skali tpandang kt atas table top ada sebiji kek yg diletak sebatang lilin atas kek...A terkejut..sapa lak masuk rmh ni..dh takut dh..tgk luar laaa motor MD ada tp mana orgnya????laaa dia main sembunyi2 lak...skali dia nyorok kt sebalik langsir pintu toilet..then dia gelak semahu2nya...waaaaa tertipu..MD wish hepi besday..patut ler hari ni asik call je naik rimas hehehehe...cayang gak MD kt wife dia ni..ingt tak tau 2day besday kita..sbb MD ni sememangnya org yg sgt2 simple & sempoi hehhehehe

Dlmnya kek oren jem blueberry, kalu tau MD nk bg kek..mintak mahal sket hehhehehehehehe tp kek ni mmg sedapppp..anak2 je tukang makan, belum pe2 buah2 kt atas dh hbs..ibu ngan ayah terkulat2 je heheheh

Besday kali ni no hadiah2 sbb hari tu MD dh bg mixer & oven...ngada2lah tu kalu mintak hadiah lagi hehehehe..tak pe kitaaa tungguuuu hari sabtu ni sempena anniversary kitaorg kalu ada..adalah, kalu xda thn dpn mmg mintak yg grand sket hehheheeh

LAYANNNNNNNN


Menu hari ini :

MD bgtau dia tak blk so lunch td kami mkn simple je Nasi Goreng Bga Kantan..bestttt


Ptg td lak bila MD dh bg kek..nk mkn pe??? so terhegeh2 le masak ala2 chinese food ni Wat Tan Hor

2 comments:

shopforshoppers said...

Salam Azie...

Happy Belated Birthday...

Semuga panjang umur, murah rezeki, panjang jodohnya, berbahagia selalu disamping suami & anak2, dan semuga mendapat keredhaan, keberkatan & keampunan dari Allah

Azie said...

Alhamdulilah TQ akak :)