Wednesday, October 29, 2008

Sorry

Sepatutnya mlm ni kami beraya ke rumah 'si dia' dlm siap2 nk p tu Aniess dh berapa kali muntah..ingat sbb dia batuk dia muntah..rasa dahi dia suam2..tp dia dh lembek dah..A bawa gak dia sbb amin dh beria nk p raya hahahahaha walau raya dh habis hr nih..xcited sbb dia pakai baju raya..bila masuk kereta, Aniess mmg dh xde mood dh lembek..bawa jugak..dia tak mo dok belakang nk dok dpn ngan A..
Oleh kerana rmh 'si dia' ni tak jauh dr rmh A dlm + - 10 minit jer..bila kami dh smpai Nusa Damai tu dh nmpk JLN SENTOSA mata pon melilau gak nk cari rumah yg d tuju..tup2 mcm dgr nafas Aniess lain mcm.mulut dia mcm nk kuakn sesuatu..blm sempat A amek towel..Aniess dh muntah skali lagi kali ni habis baju dia dgn baju2 A skali huhuhuhu...nak buat mcmana..Aniess wat muka tak bersalah..tak kn nk p rmh org baju dh lecun...so MD kata balik rumah jer..bayangkan ler dh smpai tempat yg d tuju tgl cari rmh jer..atas sbb teknikal Aniess muntah kena baju dia & baju A..kensel program utk mhabiskn raya uwawawawwawawa....
baliklh kami..nk wat mcmana kn kesihatan yg tidak mengizinkan..dan A ni hampir2 mahu terjangkit Aniess nih..sbb pale dh sakit..hidung dh sumbat..tekak asik batuk jer..musim kot
OTW balik td smpt call 'si dia' mohon maaf kerana tidak dpt datang ke rumahnya..saat n3 ini d tulis A masih lg bpakaian raya :) Amin langsung tak mo bukak baju raya dia..dia marah gak..bila kua keta terus cakap ' ibu kata nk beraya tp kenapa kita balik rumah' pas tu dia leh marah adik dia yg muntah dlm car...

To 'si dia' mohon maaf sgt2 yaaaaaaaaaaaa...raya ni tak dpt datang..raya haji lak kita serang hehhehehe....

K lah A kena standby utk mjaga Aniess..ni dia sudah start merengek2..kompem dia demam...harap2 dia beransur pulih & segera sembuh hendaknya...aminnnn

updated : Mlm tu jugak SL aka Nina sudi anto tapau dr rmh si dia aka Liana masa tu mmg dh tukar baju dh..To SL >>>>> TQ sudi anto walau tak dan masuk rumah ...thanks yaaaaaaaa & To Liana >>>>> TQ gak sbb tapaukan tuk akak..mmg sedap..lg2 kek tu mmg besttt ler heheheheh nnt akak pulang tupperware ya hehhehehe

1 comment:

leeyana-mamadaniel said...

alahaiii ciannya aniess...baru nk start demam lah tu..x pe lah kak..dh x de jodoh kan..bile2 pon bleh dtg..x semestinya tunggu raya kan..hehe..aminn majuk ya...klau dtg td..dh bleh geng ngan daniel n adam lah..makin meriah lerrr...:-)

psstt kak..sorry ye ..td mase tapaukan makanan tuh..rasa mcm ade yg kurang jek..rupa2nya x de sambal kicap...eheheh...sorry ekk..