Sunday, November 2, 2008

Tukar lagi

hahahahahahahah A ni mmg cpt busan tgk menda sama..rasa br sebln lps A tukar langsir..la ni tukar lg..ntah ler..sbb kalu kt rmh A pon A mmg sukeee tukar langsir ...agak dh borink tgk langsir kaler nih A tukar kaler lain..sbb tu jgn heran yek kalu p rmh real A langsir mmg asik tukar jer hehehehe....asalnya mlm td A main lompat dr 1 blog ke satu blog yg lain...pas tu ntah mcmana A tersinggah 1 blog ni..tp mintak mahap lh yer..A tak hingat blog sapa..blog tu mmg xde dlm list kenalan A...A tgk background blog tu simple but nice & citer yg dia storykn tu beshh..so A try google template & background...bnyk gak yg bkenan..tp bila A preview waaa manyak link sudah ilang looo..mls nk touch up2 lg..A godek2 lagi skali jumpa lah 'site ni'... A preview alhamdulilah link sume tak hilang..skali ropanya dia tukar background je erk...A ingat nk tukar template skali...tp yg ni pon ok lah..tp ntah bila A setia ngan langsir ni..kita tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........

2 comments:

leeyana-mamadaniel said...

amboii dah makin terror yek bab2 tuko langsir nih...haihhhh ni yg geram nih..apsal lah liana wat guna website tu gak tp x jadik...boleh tunjuk ajar cekguuuu....hehe...

Azie said...

oooo sonang jer liana ehhh...nnt akak bgtau kt ym ya