Tuesday, December 23, 2008

Aksi

Ni aksi seorg anak kecil yg nk milk tp mulut tu still penuh ngan makanan..tp nangis2 nk susu..sayangnya ibunya tak layan..
video
Apa ntah masalah dia kalu makan berjam2 dok ngunyah..skali suap punyalah lama nk lumat dia kunyah..geramm tul si ibu ni dok nunggu anak ni habis makan :) mmg saboooo je lah

Aniess says Laban = susu ( in arabic language )


Ni plak menu hari ni..

kalu nak resepi amek kat sini ya.. p dapo

2 comments:

Mat Gebu said...

ala...ala...ala..ciannyaaa, tak pe, kalau mak marah, nanti adik bagi tau nenek yeaa, kata "mak main game kat komputer"...ahaks, sure mak adik "kecut"....Hahaha, pandai kan aku menghasut anak orang!!!...amponnnn!

Azie said...

>> Mat gebu...syhhhhh jgn bgtau hehehehhe nnt kantoi lg kekekekekeke ngadu kt my mom ok lg tp kalu MIL hampesss huhuhuhuhu