Sunday, March 1, 2009

Cerita - Ceriti

Salam semua....

kek pon dh basi ya hehehehehehhe

Maaf lama tak dpt nk updated blog nih..sbb2 utama nape tak dpt meloloskan diri d sini ialah

1. bz ngan keja nk nyiapkan data2
( Kes ISO nk datang cek )

2. Line tenet yg mcm LONGKANG ( bak kata Kak Fiza :) )
ni yg A hangin..nk carik bahan pon terkial2..nyampas tul A
hangin tul A ngan line S******X ni..smpai la ni line masih mcm SIPUT

3. Kesihatan yg kureng stabil
Ntah napa lately lalok jer...malas tak yah cakap..

U alls layan je lah yer citer2 yg dh lapok nih


Cerita 1

MD bawa balik lada dr kebun...ni kali pertama kebun tu kuakan hasil..tp tak berapa cun, bnyk gak dpt..tu pon dh bg jiran2..ada lebih tu wat lada jeruk..pas tu A kisar lada2 tu ganti ngan cili kering..lada ni pedas wooo..MD yg kuat pedas pon meleleh gak air mata mkn lada nih..soo selagi rmh ni ada lada2 tu selagi tulah mkn semua berlada heheheheh

Minggu ni hapa kena ngan tekak ntah..nk mkn mee..pas tu nk ayam jer..MD pun agaknya dh muak mkn ayam hahahahahah..kesian dia..tp A tak kira kalu MD p pasar mmg kompem suh dia beli ayam jer...lain lauk xde pon xpe...kalu MD tak li ayam sanggup tu majuk2 ngan dia hahahha and dia pon ikutkan je tekak wife dia nih..dlm masa yg sama dia perli2 gak A..bio je lah...tah nape kali ni seafood langsung tak mo..ikan pon..U alls tgk ler menu A seme ayam hahahahah

pas tu lak tekak tak nak mkn nasi nk mkn mee..haaaa amek ko pulun mee jer puas ati, tp smpai la ni A nk mkn kue teaw plak..tp lum beli lagi, wat mee sup bape kali..mkn lak ngan smbl kicap kak Ana Wahid wahhh mmg terangkat, wat sambal Kak Ana ni pon guna lada yg MD bawa blk haaaa amekk mmg berpeluh jelir2 lidah :).... pas tu lak A tak nk mkn mee siput goreng boh sambal tu, A goreng dia wat mcm mee goreng..sedappp kenyal2 manja gitu hihihii


Cerita 2

Weekend mcm biasa merayap smbil cuci2 mata..kebetulan p JJ tgh sale tuk member card..pe lagi mata pon xcited melilau kot2 ada brg yg terbekenan..mcm biasa p jenguk bahagian handbag ler..wahhhh tgh sale giler2...so kenyit2 mata kat MD dia angguk wahhh seronokkkk pe lagi merembat ler 2 henbeg tu..sale smpai 70%...kalu rega biasa A pon tak mampu nak beli hahahahah...dr beli henbeg baik simpan kan lg2 tgh musim gawat ni..tp sbb offer luar biasa A pon tersangkut kat situ, kaki plak tak mo bergerak tmpt lain hahahahah MD terpaksa angguk jer...kesian dia TQ dear... 1 henbeg tu A telah kirimkan pd seorang teman..teman tu terlalu sgt ler A sygi..harap teman tu suka ya..Andai teman tu tersesat masuk SINI...ucapan dari A pd dia TERIMA KASIH BANYAK2 atas segalanya :)

pas dh selesai d bahagian beg tu beralih lak ke bahagian baju anak2..merembat lagi..tp baju budak2 sale 10% so budak2 ni dpt sorang selai je..cukup ler tu kan :)


Cerita 3

Alhamdulilah..dpt parcel dr kwn blogger..sukeeeeeeee sgt

bila lah projek nk jalan guna acu ni hhehehehehe


Yg ni plak tuk fondant kot...adoo masee A nk nguli fondant lak heheheheh

Kepada kawan2 maya A...TQVM yaaaaa...luv u


Psst..shoubox tu nnt ya reply..line gonjol..ni pon terhegeh2 nk upload gmbooo sakittt atiii

2 comments:

Azita said...

best ya ada org nak bagi benda2 cam gitu!

Azie said...

>>>Kak Azita..alhamdulilah..cuma penerima ni jer ntah bila nk menerai ehhehehehe