Wednesday, May 6, 2009

Kek Coklat

Semalam jalan2 p rmh kak Ton..nmpk dia wat kek coklat..penuh stoberi..murah noo dia li stoberi huhuhuhu..
Pas tu br tingat A pn ada buat kek coklat boh stoberi jugak..tp tak semeriah kak Ton ler...
Hari tu ada member suh wat kek coklat..A tak reti nk hias2 guna BC so hias guna stoberi jer..tp gmbo kek yg kwn nyer tak smpt nk snap..sbb dia amek cepat sgt..gmbo yg ni belen adunan kek coklat..stoberi pon belen jer


Kat rmh ni kek coklat mmg skali hadap jer...yg ni A tak ingat resepi sapa tp sedapp ler heheheh sbb A bkn setia ngan coklat2 nih...mmg sentiasa akan cuba resepi baru...

4 comments:

umi_e said...

Azie... camna buat toopping kek tu? nampak menarik je...

* kak e suka try macam2 resepi gak tapi bila jumpa satu yang kak e suka, kak e stick yang tu je ler hehehehehehe

Titania said...

Just want to say;the chocolate cake looks yummy and it looks like someone can't wait to try a piece.

Azie said...

>>>Kak E..kita guna mcm biasa gak topping tu cumna kali ni kita ada boh whipping cream..:) nnt kita carik balik resepinya ya

Azie said...

>>>Titania...TQ dropping by :)