Friday, October 23, 2009

Melayan tekak

Melayan tekak yg sgt2 teringin nk mkn kue teaw goreng ....

sejak2 preggy ni..sgt2 suke mkn laksa..kalu p open house tu mmg asik dok melilau jer cari kot ada laksa..tp bnyk x jumpa, last2 MD kena beli...syg isteri nyer psl..dia lynkan jugak...smpai tahap kritikal..bukak kabinet..bukak gobok..bukak pintu A bau laksa..asik2 hidung ni bau laksa jer...bila bgtau MD nk mkn laksa dia pon dh penat dh heheheheh...rasanya dia dh muak kot mau muntah hijo asik tgk wife dia dok mkn laksa jer...last2 dia suh A mkn MAGGI LAKSA jer huhuhuhu saboooo je lah laki ku itu...kalu dh tiap2 hari dok nagih laksa pehal???? muahahahah abis nk wat mcmana hidung ni asik bau laksa jer ihihhii...buat tak yah kata..mau tiap2 hari mkn laksa...tu pon dh li 3 pek laksa mcm tak cukup2...hemmmm pelik tul selera kali nih

psssttt sape2 msk2 laksa utara tu jemput2 pelawalah kita erk hihihihihi

4 comments:

Watierman said...

Salam Azie...bukan tak nak jemput atau pelawa..takut tak boleh datang...kesian si tecik kat dalam tu...nanti meleleh air liur lak kalau tak dapat....Jaga diri yer Dik!!

Azita said...

teringin nak mkn laksa? laksa penang ke, laksa johor? klu nak, nti k.ita masak laksa penang. tp kena dtg umah ler...

Azie said...

>>>kak watierman...hihihihi jauh benoooo tu kak tak tersampai saya hihihihih :)

Azie said...

>>>Kak azita...nk laksa penang hihihihi...laksa johor muak kekekeke ceh memilih...k nnt kalu pree kita dtg rmh akak..kita calling2 nnt akak msk laksa penang tau muahahahahah