Saturday, October 10, 2009

Ralit sgt :)

Apa yg mek kecik ni ralit sgt...smpai ajak beraya pon tak mo


close up sket apa yg di buatnya...

laaaaaaaaaaa belajar ropanya...tgk ler tak kira kat mana...kalu nk main pc tu smpai kat ruang tamu pon boleh...tak kisahlah nak janji belajar bukan wat menda lain..:)

4 comments:

sunkist said...

ralitnya dia... sampai tak sedar ada org duk skodeng heheh

BuLaN iTu aKu said...

alaaaa tomeyynyee dia

Watierman said...

Rasa macam akak pundah teralit..lompat sana..lompat sini...RALIT..kerja tak siap lagi

Putra Al-Maliki said...

mase depa nie muda2 lagilah kene pantau aktiviti mereka...perlu tetapkan peraturan yang tidak mengongkong spy bile mereka besar nanti, mereka dah terbiasa dgn peraturan x kire di mane2 pun mereka berada... =)