Sunday, October 25, 2009

Today - Aniess is 3 years old

Hari ini...Noor Aniess Insyiera genap 3 tahun...alhamdulilah

ni budak yg tak sabo2 nk kua...mujur sempat naik katil labour room kut tak kua kt atas wheel chair je....sabooooo je budak kecik ni...ehhhh dh besooo nk jadi kakak dah...Insyaallah thn dpn dpt adik :) ...ingt lg beraya kat spital huhuhu sbb beranak kan c kakak ni

K hadiah utk 3 thn ni ibu li kan beskal..kesian kakak xde basikal..beskal umo setahun dh 'selamat'...smlm li kan beskal utk dia...nk carik yg tayar idup tp xde plak pas tu kakak ni kenan ngan beskal ni..layan kan je lah...blk rmh abang plak yg sibuks main..

then mlm td konon2 sempena besday kakak..ayah belanja sate..tp sbnrnya yg nk mkn abang..ayah li sate sbb abang yg nk hihihihi ngalahkan besday girl...tak pe kakak 2day kita kua jln2 kalu sempat kita celebrate kat lua yer :)

k...selamat berhujung minggu semua.....kami nk merayap sat ;)

4 comments:

LOVE said...

Happy Birthday to U ~ 2x
Happy Birthday dear Aniess...
Happy Birthday to U..;)

May lotsa n lotsa joy n gud health be upon U dear! ;)

Wow satayyyyyy!!! nyum nyum!

Happy outing Kak Azie! :)

Azita said...

happy birthday to Aniess!!! Tapi knapa lilinnya sebatang jer??? ishhh...konpius ku...

Azie said...

>>>Love...TQ love hihihihihi

Azie said...

>>>Kak Azita...hihihihi tu lilin gmbo google heheheh hari ni br nk potong kek :)