Thursday, February 18, 2010

Rambutan

Sedihhh tauu...

A nk sgt2 mkn buah ni

Puas dh MD cari merata Pasir Gudang ni..tak cukup kat area ni..pesan plak pd kwn2 yg p mana2 kalu nmpk buah ni tolong li kan..pas tu pesan jugak pd my sis yg dok kl nuu...hampanya sume kata xde..sedih tau..hr tu smpai A nangis2 nk mkn jugak rambutan..sanggup majuk ngan MD..leh pk dia tak nk carikan buah rambutan tu tuk kita...pdhal dia berusaha cari tp nk wat mcmana menda xde nk adakan mcmana...yelah kan kalu kita nk sgt2 mkn..sanggup nangis2..:)

Sudahnya bila xde...MD belikan jugak buah rambutan..tp dlm tin huhuhuhuhhuh
dia takut bb ni ngencis kot muahahahah sbb x dpt rambutan...takut kempunan nyer pasal makan jugak ler rambutan yg disumbat nanas dlm tin ni..walau A makan mmg xde perasaan..xde ati..tp sbb nk mkn sgt...telan jugak lah..sudahnya skali hadap jer mkn isi dlm..nk mkn pon kena sorok2 dr anak2 takut depa mintak muahahhaah..kejam tul ibu depa nih...yelah feeling sebal nk rambutan fresh masih ada..

ni yg dikatakan mengidam kot...sbb masa Amin..Aniess xde plak nk mkn itu ini smpai nangis2..steady jer...mkn pe pon ok jer...yg ni nk mkn mcm2...MD pon kata yg lps2 xde pon dia berpayahan nk cari mknan...yg ni jer..nk mkn itu..nk mkn ini..pas tu yg tak bermusim plak tu..

Kenapa nk mkn RAMBUTAN ????? sbb A ternmpk kulit rambutan bersepah kat jln pasar malam..terus membuak2 nk mkn...cari kat psr mlm xde..lps dr tu mulalah misi MD dkerah mencari rambutan....tp xde uhuhhuhuhuhu...ke mata A yg kero kulit buah lain disangka kulit rambutan..ntahlah :(

Hingga saat ini A masih kerap tnya MD jgn lupa tgk2 kot2 ada rambutan...mesti dia boring je kan ihihihhi

9 comments:

Watierman, rmanbkr said...

Salam Azie..kesiannya dia...sila e-mail kan alamat Azie ke watierman@yahoo.com.my

Manalah tahu ada rezeki Azie kat Penang ni Akak akan usahakan!

Mr.YesterdaY said...

megidam ye...???

Mat Gebu said...

salam cikgu azie...aiseyy, kalau kampung saya ni ada rambutan, boleh juga pos kan...buat sementara ni, cikgu belasah je lah yg dalam tin tu, buat lepas gian...

Anonymous said...

salam kak...
siannn nya ngidamm nak mkn rambutan...dah dpt ke rambutan tu..kalau lom kat tmpt saya ada..bagi alamat umh nnti saya pos kan...;-)

myheartsofea said...

salam kak...
siann nya ngidamm nak mkn rambutan..dah dpt ke rambutan tu..
kalau lom kat tmpt saya ada jual...bagi alamat umh akak nnti saya poskan utk akak.. ;-)

Azie said...

>>> Kak Watierman....alamak malu lah hihihihihi tp sbb nk sgt kan kita ngan tak malu dh hntr add kat emel akak hihihihi

Azie said...

>>>Mr. YesterdaY ....ha ah ler...mcm ni mengidam erk..sbb preggy b42 ni tak rasa pon nk mkn sgt2...tp yg ni nk mkn sgt2..:)

Azie said...

>>> Mat Gebu...tulah la ni kat Johor mmg xde musim..kalu ada musim kompem kita pnjt sndri pokok rambutan tu :(( :(( :((

Azie said...

>>>myheartsofea...salam kenal...errr ada ker..nak ..nak..nak..kita tak malu nih ihihhihi...nnt kos beli & pos kita byr erk...tq :)