Wednesday, June 2, 2010

Jeng..jeng jeng .......:))

Nak tau tak nape gian meroti hihihihihihiih

sebabnya ini...tadaaaaaaaaaaaaaa
ni kotak dia yerkkk......


haaa ni lah idaman kalbu ku hohohohohhohohoho

Beli menda ni ahad lps..tgh jln2 merayap2 tu nmpk menda ni..nmpk cute sgt design dia, belek2 jugak..hage pon ok..jeling2 MD..wat dunno..huhhhhhhhhhhh hati sudah terbukak mau milikinya..saja tnya MD...boleh??? dia senyum je ...huhhh bila tgk muka MD yg manis itu kekeekekeke..pelagi x pk pnjg ngan muka x malu terus masukkn dlm troli lah hahahahhaaha...MD bayar yey yey yey yey yey yey yey..sukeeeeeeee

Sebelum2 ni..bkn tak teringin..nak jugak tp hati x smpai seru lg nk memilikinya...bkn xde duit tp mmg x rasa nk li lg...cuma ahad lps ni..kebetulan saja..tgk2 comelll sgt2..tu yg x pk pjg rembat terus :)... MD plak sengeh jer...pe lagi :)) :))) :))

balik rmh x terus buat roti...sbb nk phmkn betul2....smlm br test buat roti hihihihih...

ni roti SULUNG yg dibuat dlm BM..test bakar terus dlm BM jugak..tp terlebih set plak jd ireng sket hihihihihihih....

Agknya laki ku pon sdh terbuka ati nk suh A beli BM sbb sblm2 ni buat roti main uli..penat taww ..haaaa roti sebelum2 nih mmg uli tgn yaaa...tu yg tgn kebas je nih..smpai la ni rase kebas taww...nuuu roti merah tu roti pertama yg di uli & dibakar terus dr BM...

pas ni makin rajin ler buat roti hahahahahahaha...tp ishh x leh selalu lah..nnt bdn kembang..mklm ler yis kan agen mengembang hahahahahaha

tp yg pastinya kompem pas ni xli roti lg hahahahaha...mklmlh rmh ni tiap pg bekpes roti jek hihihihi...

7 comments:

♥frĂȘaky.gurl♥ said...

waaa..bestnyeee..hehe...sy pun da lama nk bli BM ni....tp xterbli2 agik...hik2....
bole tanye x price kat sana brape ek?...hehee...tq..;)

CatlinaFly said...

bestnye ada bread maker!:)

leeyana-mamadaniel said...

wahh best2....nk jugakkkkkkkkkkk...keh2...
pssttt BM tu brand apa??bpe hengget..aritu kite ada tgk kt ctalog tesco..rm200++..tp brand tesco lerr...

Mat Gebu said...

wawawaa..tahniah cikgu azie...lepas ni boleh kita meroti sama2..kalau duduk berjiran kita boleh tukar2 roti...teruja kan nak menerai bila dpt, saya dulu mula2 dpt siap bawak kerusi duduk tgk BM tu menguli, kesian kan aku...hehe

Watierman, rmanbkr said...

Comel...terbekenan pulak..tapi dah tak ada ruang nak letak....kalau tangan tak payah letak..bawa jer gi mana2...nak sejukkan hati....!! Tahniah...jadi pemilik BM comey!!

Ana Ali said...

azie, jelesss nyer tgk BM itu.... erkss... ader lam senarai tapi pun jadik top hit lagi so asyik kena KIV jer dulu lah...

Azie said...

salam semua...maaflah lmbt reply..

TQ alls...
kita li BM brand tesco je kot ehh rasanya lah..mcm tesco nyer..murah jer..rm229 jer..kapasiti leh adun dlm 500gm tpg ja..kebetulan jln2 kat tesco..nmpk BM ni cute sgt..tu yg rembat..tp harus diingatlh yerk..kualiti brg standard ngan hage hihihiihih...ni pon syukur..bila dok jakun tgk mcmana BM ni wat keja..huk alohh leh pakai mixer jer ropanya hihihih tp kena guna mixer ber power tinggi ler :)

leeyana...pe lagi p dptkan segera d tesco berhampiran anda hihihihhihi