Thursday, March 24, 2011

Apam snow White -yg telah di edit

meh....sarapan, tn rumah mgu ni sgt2lah rajin..sbb pe bajet buat mknan frozen utk bekpes skali sdh habis sbb buat utk mkn ptg2 MD :(( maka terpaksalah merajinkan diri gak wat bekpes nih...sedap...sedap...sedap..pas ni kompem nak buat lagi..lagi..lagi dan lagi...
sepatutnya wane putih jer sbb namanya 'apam snow white' tp kalu wane putih jer mana syok kan...

buat plak bentuk bunga...sebenarnya sbb acu lompang tu x cukup eheheheheheh

nilah kejadian asalnya....
kalu wat apam mcm ni a x suka yg merekah2 gitu..suka bolat tutp katup ja..tp ada gak yg merekah..api kuat sgt kot...tp apam ni mmg best ler..sedap..gebus...wallahhhh..mkn tanpa kelapa pparut pon sgt2 ok..sedapppp

1 comment:

Sabor y Cultura de Brasil said...

Me encanta tu blog y las comidas estan lindas!

Tu blog hace despierta mi gula!

¡felicitaciones!