Saturday, December 31, 2011

Corat Coret 2011

Layan antara aktiviti thn 2011..tarikh x ingat :))


Time sekolah..hampir tiap hari dia macam ni, malam sambil wat keja sekolah dia tertidur huhuhhu

Surat abang...dia ni payah nak minta maaf secara 'live', bila buat salah..ibu dh marah wat tak tau jer..pas tuu ada 'posmen' ( kakak ) bagi surat...selalu cenggitulah, lps wat salah, kena marah mesti ada surat..isi surat mcm ni lah heheheheheh

hadiah birthday abang yg ke 7 thn..baru dpt beskal ni, dia dh ada cita2 nk merempit...siapp!!!


Kakak sambut besday dgn kwn2 tadika @ Zoo Johor with Marrybrown

Kakak sambut birthday @ home sweet home...li kek siap jer :))

Menggedik 2 beranak, MD p li sayur & lauk pauk, kami tinggal dlm keta..possing sakan


kacau dodol di aidil adha

budak kecik yg menunggu giliran utk mengacau dodol jugak :))

Makan besar bersama family di petang Aidil Adha...menu : sup tulang, daging, babat msk lemak cili padi, Daging masak serani..pendek kata semua menu berasaskan 'LEMBU'

bersama anak2 murid semasa jamuan akhir thn 2011...tak jumpa kamuu lg dh, saya dh ngaja sesi pagi thn 2012...:(

Cuti Sekolah kami ke Zoo Melaka lg :))

Antara menu yang sempat di snap...

gmbar2 foods ni sume taken by sony ja..smemeh, tak de hias2..malas ar hahahahaah : masak slalu, wat resepi mcm2 pon slalu, tp kalu sempat snap gna tab ja..pas tu terus upload kat FB kikikikikiki, kalau mls nk snap terus ja suap dlm mulut hihihihiihiih

Sebenarnya banyak lagi gmbr, bersepah..ni yg kat PC ja, ada kat tablet, ada kat notebook, ada kat henpon, ada lg dlm kamera yg tak dapat nk ditransferkan huhuhuhu..sume gmbo dlm NIKON tak leh masuk dlm pc ke notebook ke..ia terperam lamaa dlm kamera smpai A merajuk tak mo guna NIKON dh, pas tu baru2 ni nk test tgn...dh tak pndai nk snap gmbo gna nikon..tak leh setting langsung, punyalah lama kan merajuk sbb nikon tak bg upload gmbo huhuhuhu..terus tak pndai nk snap...

K lah esok tahun baru dlm kalendar ...2012...moga lebih baik dr thn 2011 ni...tp penghujung 2011 ni dpt berita sedih plak...merembes2 air mato huhuhuhuhuhu

4 comments:

HomeKreation said...

Aslmkm Azie. Dah lama Along tak jenguk anak2 Azie semua dah besar2 ya. Abang pun dah pandai tulis surat cinta kat ibu....hehe.

Selamat Tahun Baru 2012!

Bali Hotels said...

Nice Post . . .:)
Booking Bali Hotels Online ,Get 40 until 50% Discount of each hotel in bali the website address is below :

Bali Hotels
Bali Kuta Hotels
Bali Nusa Dua Hotels
Sanur Beach Hotels

You can trust it . Low Rates and guaranteed

Book Now! and Get your discount!!!
Best Regards

Bali Hotels Management

ShashaCahaya said...

Banyaknya gambor.
Nape takleh transfer gambar nikon?
Harap dpt segera atasi masalah. Nanti blhlah transfer gambor2 tu kan...

todsshoesstores said...

t-shirts etc. by this label Franklin Marshall are thought to be very comfortable. Abercrombie Fitch clothing is deemed as a performer in their clothing line. the north face outlet The clothes and accessories from Abercrombie Fitch clothing focus urbanity and lifestyleMoncler Jackets couture.