Tuesday, May 20, 2008

Biasa

Hari ni hangin kt telekom ishhhh tak psl2 tak leh surf tenet...dr ptg td smpai la ni br boleh ishhh geramm jer..ada ke depa reset akaun kot tp ntah apa ntah, ewahhh ingt kita tak byr agaknya..org byr advance lg..haaa kn tak psl2 MD sembur org telekom aka streamyx tu..ni dh ok sejuk gak ati ni hehehe

Hari ni mcm biasa..menu mkn apa je nk post, hari ni wat lauk kg je..inilah kali pertama A buat kerabu aka urap...sedap ropanya..nama je org kg tp mmg jaranggggg sgt mkn urap ni, tp bila dh kawen ngan pior jawa....nk kata menu wajib tu tidaklah tp kerap ler mkn urap2 ni selalu mkn kt rmh MIL tp hari ni try buat sndri..layannnnn je

  
  Ikan pari msk tempoyak                  kerabu kcg botol

  
           Begedil ikan                                  smbl belacan

2 comments:

shopforshoppers said...

Azie...hehehe ingatkan akak sorang jerr rupanya Azie pun ada problem nak surf internet eh?

Lauk2 tu sungguh mnyelerakan...

Azie said...

Laaaaa akak pon sama ker? oooo agaknya area pasir gudang ada poblem kot heheheheh skg dh ok dah :D


Akak>>>lauk simple2 je