Friday, May 2, 2008

Sukeeenyer.......indahnya hidup

Semalam 1st May = Hari Pekerja..separuh negara yg ada di dunia ini cuti meraikn para pekerja tak kira kerja kt sektor awam @ swasta.. tp as a wife & mother bg A sama je tak cuti...hari apa pun mmg sentiasa 'kerja'.
Sementara cuti tu MD ajak blk kg..so ikutlah, blk kejap jer..then ptg tu gak kami blk PG semula..OTW tu kami singgah kt Giant p jenguk2 kedai letrik konon nk tgk mixer..dr tgk kt jusco lg dh kenan ngan miss kenwood tu tp rega dia aduhhhh mak....leh li oven, BM kt Court tu ada miss kenwood tu sama je hage ngan kt jusco..kalu tak pk bnyk kali mmg dh rembat, tp bila pk blk..A ni bkn reti pon nk msk2 baru nk belajar2..tak pe lah..
Pas tu MD ajak p kedai letrik kt dpn Giant...dan suprise nyer MD belikn mixer utk org baru belajar ni haaa sudi gak dia belikan....MD kata sempena Hari Pekerja...cayang uuuuu muahssssss
Tak penting mahal @ murah...tak dapat Miss Kenwood dpt cik Faber ni pn alhamdulilah yg penting boleh guna kekekekekee tgn ni dh gian tak buat pe2 selama 2 minggu akibat ketiadaan mixer..sukeeeeeeee sgt dpt toy baru.. tak sabo nk start projek..
To MD cayang sgt ngan u, tq 4 all, len kali likan oven,BM & WM skali ekkk :D

2 comments:

kakyu said...

wah...ada toy baru azie.... apa lagi pegi le main. Maka mana2 projek yg tertunda tu pun akan dilaksanakan.

Azie said...

tu lah kak yu..tak sabo nk projek..tp kena tgu weekwnd ler sbb brg2 sume tak do mklm ler 2 mgu sudah tak da projek,,so merajuk tak mo li brg2 main msk2 ni :)