Tuesday, June 24, 2008

Kerana kasut

Esok nk xm..huhuhuh tp kasut takda...sebenarnya dr hr Sabtu lps smpai mlm td A kua cari kasut..sume takde..bkn tak de yg bkenan d hati tp SIZE xda yg sesuai kesian tul diriku ini..hr tu dh round jb pon bnyk kasut ala2 fancy tak kan nk p intbiu guna kasut ala pengantin alamak tak sesuai tullll.........kasut bukan tak de tp kasut A bnyk jenis fancy2 ni lah..kasut tutup dpn langsung xda..tu yg melilau cari..yg ada size pon kasutnya heel 3 inci tak kn nk keletak keletuk..mau terpelecuk ambo...so 2day mintak izin MD kua cari kasut..MD kata kalu takde dh tak pyh cari lagik..huhuhuh meratalah A cari alhamdulilah ada gak tp agak beso ler tp boleh ler kot nk pakai utk esok huhuhuh...murah je rm15 je..yg lain sume fancy2..kalu tak p xm dh lame amek kasut fancy2 gitu heheheheh..tulah kaki kecik size 4..bdn je kembang hehheheeh

Tp kasut ni belum tn bdn pakai..dh 'selamat' dulu..wahhh aniess nmpk kasut ibu dia dia melaram je..habis dh tapak..alas kasut tu ahh lantak ler yg penting leh pakai utk esok hehehehe...waaaa pas ni A kena stand by kasut tutup dpn ler..yg ni btl2 bli yg cikai je patern pon simple je tp itu je lah yg ada dr MD suh A guna kasut getah@ kasut jogging A baik ler kasut ni kan hehehehe..layann je lah

2 comments:

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

salam azie...sajer jalan2...singgah kat rumah azie nie....cantik kasut tuh....simple tp menarik gituk...hehehe....kalau sudi jengah ler rumah saya...tader aper yg menarik sgt pong...kisah sehari2 jer...bye azie!

Azie said...

ok tq sudi singgah ya....azie merempit sanalah erkkk :)