Monday, October 20, 2008

Welcome back to myself

hahahahahahahahha...akhirnya dapat gak merempits balik setelah 2 minggu A menahan jiwa yg bergelodak nk merempit..
To all my prens yg sudi jenguk rumah ni sorry lah yek...and Special Thanks to Kak Nor kerana bg pengumuman cayangggg kak Nor...tak lama lg adiah smpai ke rumah ya...hihhiihhihi

Ekceli naik raya tu hari Isnin ribut petir, hujan lebat melanda kaw perumahan A...nak d jadikan citer A b4 p keja lupa laks nk tutup semua suis..pas tu lak MD last guna pc dia pon lupa nk cabut suis...ptg isnin tu masa kt skool hujan mmg lebat ngan petir guruh lagi..A tak syak pe2..
tup2 balik rumah MD dh blk..dia bgtau Internet tak leh guna..kena sambar petir..cek brg2 lain alhamdulilah semua ok cume modem je kiok...wawawawawa masa tu baru cadang nk main tenet..melepas ler....tp alhamdulilah le kan rmh A kena modem jer..jiran2 lain ada yg kiok kipas angin, tv, mesin basuh..mujur rmh tak pe2 kan.....

Berbalik citer tang modem yg rosak tu...dsbbkn modem ni bkn dr TELEKOM, kitaorng kena li baru..pas tu lak MD minggu tu bz..dia kena p outstation waaaaaaaaa tak dapat lg nk main tenet, selagi tak li modem slagi tu ler A tak leh xcess tenet..
Akhirnya hari sabtu br ni MD dh betulkn tenet..terus A lps gian tp tak lama ler sbb schdule Sabtu lps mmg full ngan jemputan open house..pas tu ahad lps ( smlm ) my parents lak dtg so main masak2 pas tu smbg beraya, merayap lagik hemmmm hari ni br pree :)

TQ 2 all my prens yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

1 comment:

Sasha said...

welcome back Azie... ohhh.... modem yg rosak ker?... ingat Azie asyk sgt beraya, sampai lupa kat alam maya ni...