Thursday, November 27, 2008

Kantoi

A masih tak leh nk transfer gmbo dr kamera ke pc uhuhuhuhu...alat tu rosak lak..emmm kena li baru..tgu weekend ler..oleh kerana tak leh nk post gmbo A nk cerita 1 kisah...blaku mlm td...

Mlm td Amin call my mil merangkap nenek dia..MD mmg bukak speaker kuat..masa tu A tgh godek2 release tensen ngan pc ni...perbualan antara nenek ngan cucu lps tnya khabar bla..bla..tiba part ni :

Amin : nenek buat apa
nenek : saja je duduk2
Amin dh makan lum?
Amin : belum
nenek : kenapa tak makan lagi..kan dh mlm
ibu mana ?
Amin : ibu kan main game kt komputer ayah kita..kita nk main pon tak boleh asik ibu je main
( jwpn jujur dr seorg cucu )
nenek : haaaaaa ibu main game????????

( masa tu A dh kelam kabut .... bertuah punya anak...dia bgtau kt nenek dia lak..aktiviti ibu dia
yg MD dh gelak2..suh A blah cpt2 dr dpn pc )

MD : cepat ibu...cpt lari dr situ kakakakakkaka nnt Amin ngadu lg

Eeeeeee geram tul ler ngan Amin tu ada ka patut dia cakap kt nenek dia...pas tu talian pon terputus..mujur kot tak jenuh ler nk bersoal jawab ngan my mil kekekekekekeke....

pas tu A pon ckp kt Amin napa ckp kt nenek ibu main games...Amin jawab..ibu asik main games je..Amin nk main ibu tak bg..Amin cakaplah dgn nenek

kakakakakakkakaa kantoi ...pdhal mlm td ler A br try main games nih..pas tu kantoi lak tu...la tu gak A suap nasi kt depa kakakakakkaka
MD mmg pakat gelak je...mukeee A ni dh bengang tp gelak gak...

so moral of the story...kalu nk buat menda yg kureng tu sorok2 ler erk dr dpn anak2 kekekekeke kan dh kantoiii

hahahhahahahahaah Amin ni jujur sungguh...bagus..bagus... :)

5 comments:

Sasha said...

kalau jmpa pc... benda2 lain dah x amik kisah...

p/s: sha pun tlupa layan anak bile kusyuk dpn pc... sian kat diaorg...

Mat Gebu said...

hahaha...tu lah gatal2 lagi pi main game...kan dah kena ngaduuu!!!...hahaha

Azie said...

Shasha >>> betul tu kalu ibu dh ngadap pc...leh lupaaa sumaaa keja hahahahahaah

Azie said...

Mat Gebu >>> tu lah che mat...kali ptama dok main games haaa kantoi ler pulok hahahahahah...kalu tak mau bersoal jawab ngan mak mertua ku kekekekek psl tak bg cucu dia makan sbb dok ralit main games hahahahh

Rafizah Nordin said...

hahaha mmg kantoi siottttt