Saturday, November 29, 2008

skool bag

Masih tak dpt transfer gmbo dr camera...A ckp kt MD dia wat dunnnoooo je panas gak ati nih...la ni dia tak de dia bz mengerjakan kebun dia....:)

Ni nk tulis psl kisah2 anak2 ler...biasalah kalu rmh area tmn perumahan nih selalu ler broucher2 & template2 iklan memenuhkan post box...rmh A pon mcm tu..kisahnya ada ler kertas iklan brg2 ala2 back 2 skool nih....Aniess dok ler tgk..pas tu Aniess ni tunjuk ler gmbo beg2 tu dia kata dia nk li..nk wat p skool katanya..A pon tgk ler beg apa yg dia nak....ropanya dia tunjuk dia nk beg :
beg spiderman @ Ben 10...A pon ckp ler tu beg budak lelaki..Aniess girl tak cun ler guna beg mcm tu...A tunjuk ler beg ni : yg lebih sesuai ngan girl
ropanya Aniess tak tau beg pink ni watak dr animasi mana.....kesian kan

pas tu MD pon ckp mcmana Aniess nk kenal..dh abg dia asik tgk kartun spiderman, Ben 10, transfomer lah dll...sumee yg bcirikan lelaki...lasak

hemmmm patutlah bila tnjuk beg nih Aniess tak mo dia kata beg patung..beg patung..dia nk jugak beg watak2 spiderman @ Ben 10...

Emmm kesiankan anak dara ku tak kenal Miss Barbie....dia kenal watak2 budak2 lelaki....nak wat mcmana dh abg dia pon peminat kartun tu so adik pon ikutlah....

skg ni depa tgh kemaruk nk p skool baik abg..adik samooo jer...xcited nk p skool...emmm tak saboo nk tgu thn dpn..thn dpn Amin start tadika....

2 comments:

Rafizah Nordin said...

uh azie, samelah ngan akak.cumenye anak akak ni dah beso sikit dr anis jd mmg da kenal barbie tu. tp klu bab main, tgk kartun mcm lelaki di sbbkan dok same2 melayan kartun kat tv ngan abang dia.klu gaduh siap wrestling 2 bradik.skrg ni rajin belikan dia skrit.klu dia ganas je akak tanye kat dia, "kamu org pempuan ke lelaki?" pehtu dia jwb ape tau... "mmg la kite org pempuan.tak nampak kite pakai skrit ni..." adoiiiii

forum said...

sertai dan wujudkan group / forum pertanian, ternakan dan lain-lain kategori di http://gem.socialgo.com/forum/top/2 atau www.forum01.tl.my