Saturday, May 23, 2009

Rajin tak...

yi haaaa pg ni mmod baik kononyer..buatkan puding roti tuk MD & anak2 wat bekpes..punyalah rajin kan..sedey sbb MD kena p keja..nyampass tawww weken mana keja tetiba dia kena ganti plak adeiii tak pa2 esok leh jenjalan :)

tp gerammmmmnyer dr td nk sign in blog ni poblem tul lah asik loading2..pas tu timed out sakit ati loo...
layan je lah puding roti yg geseng nih :)

yg ni cecah ngan coklat syedaaaapp

ni br nk masuk dapo ....jeles ngan lontong ijah..nk buatlah :)

2 comments:

Azita said...

puding roti ni mmg sedap (pd yg minat ler...). kalu balik kg mil mesti bawak bekal yg ni. masing2 suka.

Azie said...

>>>Kak Ita..patutlah akak rajin wat puding roti sbb semua sukaaa yaaa...kita br tau kak rakyat rmh ni suka puding roti cecah coklat heheheeh..selalu hidang gitu jer ni mkn berselera sggh heheheh