Thursday, June 25, 2009

Parcel...TQ muah..muah..muah

salam...

Hari ni ptg x keja sbb pg td dh p 'keja' kat sek Agama Kg Melayu Pandan...so ptg ni rileks2 santai2 ngadap kad penyata yg lum siap eheheheheh..ngadap jer buatnya tak jugak ihihihhi

Dlm kul 12.30 tghri td A smpai rumah..bukak pintu rumah jer nmpk parcel..dh sengeh lebooo dh
ada kes tau psl parcel ni..smlm lg A kena p sek waktu pg..jiran A bgtau smlm ada van posman dtg tin tin dpn rumah..mcm biasa A ada jiran yg baik ati..dia kalu ada pe2 brg2 @ parcel kebetulan kami xde kat rumah dia lah yg tukang amek..dia konon lah nk amek kan tp posmen tu punyalah lemau..dia leh kata TAK BOLEH..pas tu tarik muka 14..terus blah gitu jer...sebelum2 ni mmg ler jiran tu yg amek kan brg..A pon tak phm ler posmen ni keja mcmana..ada tu A pnh kena sign dlm van..tak ke bengong namanya..posmen mls kua dr van..dia hulur brg kat tingkap pas tu..suh kita sign ikut suka kita kat mana....mcm biasa ku sumpah2 ler dia wat cara keja tak senonoh ihihihhi...sumpah dlm ati jer :)..emmm parcel ni pon A suh MD checkkn kat P.O ada tak brg ni..ropanya MD tak call dia terus p P.O...haaa br dpt menda ni

bebel plak erk..meh kita lihat isi dlam dia
walalallalallallala..terkedu jap.....sapa pengirim nya...alaaaaaaaaaaa kalu ada tulisan bolat2 tu tau lah erk sapaaaaaaaa yg anto..heheheheheh..tu lisan jawiiii versi thai :)

Yang paling teruja ngan menda nih
sebelum2 ni mmg MD dh bnyk kali suh buat..suh buat tp makernya nggak adoo..pas tu malas plak nk pk bhn2nya...org kata lum smpai seru lg nk buat..memula A nmpk KaK Za buat..pas tu nmpk Fida buat..pas tu kak Nor, pas tu kak Fizanordin plak buat..yg ni buat tak rasa nk makan...pas tu nmpk plak kak Masz 'beli' haaa masa ni rasa mcm nak dah..pas tu singgah rumah mek siam ni adehhhhh asik ngencis jer..waaa tak leh tahan lorr..tunjuk kat MD gmbo tako tuuuu..waa dia terus suh buat..pe lagi kita pon try test tnya ika...emmm hr ni dh dpt Tako maker...weekend ni leh carik barang2nya...yahooooooooooooo

To Ika...........Thanks so much........muah..muah...muah...tp akak & hb say plissssssssssssssssssssss.............................................

3 comments:

Riezanie said...

salam azie , harap dapat bagi add email utk send resepi itu.

^-^ tq,
wassalam

mamamiera said...

waaahh.. best nye dpt mende alah yg bolat2 tu.. ape kemendenye eh..
nk masak ape kat situ eh.. nnti jgn lupe kirem2 skit kat kite tau..

Shaz said...

Salam, boleh tanya mana nak beli benda ni? Tq