Friday, July 31, 2009

Jom Bekpes

Sebenonya dr smlm mmg dh tingin sgt2 nk mkn apa2 saja menu yg berkaitan ngan mee..tak nak mihun, nak mee kuning aka mee besar..jgn ler ada yg tayang2..story mory tang mee sure meleleh air liur..
Since tekak pon mmg tak leh mkn nasi..takat suap nasi dlm 2 suap alahai...tp napsu nk sgt mkn mee..apa saja menu mee..mcm biasa mlm A akan terbongkang dulu..pas tu bgn tetgh mlm..nak sgt mkn mee..tekad sgt A godek wat mee mlm td..pas tu siapkan bhn2 nk wat mee goreng jer..ingat nk goreng mlm td jugak tp bila tgk jam dh lewat bebenoo..esok je lah..
skali pg td bgn terlambat..kul 6.30 br terjaga kekekekeke haaa ko kelam kabut..sbb kul 6.45 @ 6.50 MD akan turun tuk bekpes..mujur bhn2 sume dh siap..campak jelah dlm kuali..dh siap
Bila bekpes sama MD td...adehhh nikmatnya kat tekak ni...sgt2 sedap ok..yelah bila kita teringin sesuatu dan kita berjaya dptkannya mmg kita akan rasa nikmat & kepuasan yg amat sgt kan...sure MD pelik tgk wife dia mkn beria-ia, apa dia kata A tak perasan sbb dok asik menikmati mee goreng ni...tp dia taulah napa ;)

meh bekpes sesama..ada lg sket tu..takat 2 org nk mkn ada lg hihihihihih

7 comments:

Watierman said...

Salam Azie...kalau anak2 akak tahu di atur cantik cam gitu...memang jadi habuan akak sorang jer lah..dia org tak makan...tp kalau akak godek sekali dgn mee...dia org telan jer...ni jd first komentar..dapat tak mee yg extra tu!!

Nor said...

^______________________________^

Azie said...

>>>Kak Watierman...wahhh boleh kak..meh dtg sini..ada lg nih, tinggal sorang jer hihihihihi...b4 kul 11 abis ni kekekekee

Azie said...

>>>Kak Nor....awatttt sengehhhhhhhhhh leboooooooooo beno kekekekekkee :P :P :P :P

blogresipi said...

Nampak cam mee goreng basah jer... sedapnye!

DrSam said...

salam singgah,
kalau nampak sedap tu, rasanya pun mesti sedap.

Sofia said...

Assalamualaikum wbrt :)

Nak sket mee goreng nie leh x?? Teringin la kak :)