Friday, July 24, 2009

Teringat plak.....

Skg ni musim hujan kat pasir gudang so rasa Malas yg amat adehhh....

Minggu ni mmg A puasa, biasa dh siapkan juadah berbuka b4 p keja..then p keja jalan kaki ok..balik jer MD amek kat separuh jalan..bila blk siap2kan pe2 yg patut wat air ke apa ker..then lps maghrib aja ngaji..smpai kul 9 mlm//pas tu aja Aminn wat h/w dia..abis dia wat h/w A pon terus terlentang terbongkang ...nnt kul 11> br MD kejut suh naik atas heheheheheh tulah xtiviti A sepjg hari kakakakaka...

k lah...nak citer masa blk kg tu mak mmg simpan album lama2 so belek2 ler..A jumpa gmboo ni, rasanya ni member2 masa kt Maahad Pontian dulu2..masa ni time ada game rasanya..tp yg sadisnya A tak ingat langsung ler nama member2 ni adehhhh punyalah teruk kan...jenuh nk ingat tapi tak masuk dlm otak jugak...rasa rindu plak kat depa ni...sama2 main Galah Panjang aka Belon Acah ....hahahahahah wakil Maahad Pontian lagi kakakaka kelakar sggh
Kalu A tak ingat nama depa pon lum tentu depa ingat nama kita jugak kan...mklm ler kita size paling tecit kat situ eheheheheh fair lah kan..tp mana tau kan ada antara mereka ni yg kaki blogger jugak kan..:)

2 comments:

blogresipi said...

Seronok tgk gambar2 lama nie.. kelakor pun ade... hehehe

hana said...

kihkihkih.... sib baik nmpk dak kicit tudung ijo tu yerk! akak baru nk pakai teropong takut2 klu tk nmpk! muekekekeke