Tuesday, September 29, 2009

Gmbr Raya

Rasanya sepanjg raya ni cuma amek gmbr so so jer tu pon mase raya pertama...memasing xde mood nk amek gmbr..napa lah rasa Syawal thn ni sggh tak besh...:(( ...suh amin amek gmbo..huh...MD lg lah triple HUHHHH....depa ni sepesen tak suke bergmboo ...yg xcited nk melaram tentulah makcik kecik nih..pantang nmpk kamera mulalah tgn dia, memek mukee dia..mklm ler Raya thn ni makcik kecik tu dh pndai nk melaram..asik2 nk bersolek..bergencu bagai..ai syedo huh...ibu ni tak kuasa nk layan..yg rajin layan antie dia lah ihihhihi..tu lum dia asik nk pakai baju cantik2...smpai kasut raya pon nk bawa masuk rumah adehhh anak dara sorang ku itu...dh pndai melawoooo ....ni sume gmbo kt rmh my family kat BENUT

tak sukeeeeeee ngan tudung tu tauuu...baju raya lmbt siap..A plak lupa baju raya kaler apa..bila dpt baju kelam kabut carik tudung huhuhuhuhu..tak jumpa kaler yg matching nyampassss...tu pon main rembat jer...

Tragedi...A lupe bawa songkok MD kakakakaka...majuk dia sbb wife dia leh lupe songkok kesayangan dia ihihihhi...dh terpakse pinjam kopiah ayah mertua dia kekekekeke...ni pon dia tgh bengang lagik hihihihihi...sorry loor syg..lenkali jgn tgu org kemas hihihihihi..sndiri pnya brg sndri ingt muahahahaha...psstt ada sama tak muke A ngan MD...sepadan kan kekekekeke

muka bengang amin kena paksa gmbo...dia sibuk nk main bunga api saat org sibuk nk bergambo..so dia sudah tarik muke 14 looooo

Makcik kecik..yg tetap menten time bergmbo...time ni dia dh siap2 pakai kasut dlm rmh smpai sepupu2 dia yg girl tak mo kwn ngan makcik ni sbb over kekkeekeke...sdhnya dia melalak sensorg sbb xde org nk kwn ngan dia hahahahaha...tp bdk2 kan kejap jer tak mo kwn nyer pas tu main2 gado balik ihihhihi

2 comments:

~ Lady ell ~ said...

ha'ah,sepasang lah muka azie ngan hsbn.kata org murah rezeki...:)

Princess 1108 said...

salam..
http://www.nadiah-nad.blogspot.com