Thursday, September 3, 2009

Today - Amin is 5

Salam .......

hari ni genap umo My Boy 5 tahun... 3 September 2009
alhamdulilah....

Tapi...nmpknya hari ni tak de sambutan special utk Amin sbb..keadaan ibu dia ni yg masih tidak berapa stabil...terpaksa KIV dulu sambutan utk dia...dan yg pasti ganjaran hadiah utk dia tentulah lagi besooooooo dr sebelum2 ni..mklm lah Amin dh start belajar puasa :)

Dr smlm mmg dh bgtau Amin 2day is his birthday...tp dia sgt2 memahami keadaan ibu dia yg masih tak sihat2 lagi ni..jadi dia tak minta buatkan apa2 pon...cuma dia kata ' ibu cepatlah baik' sgt2 terharu bila dia kata begitu ...tak pelah nnt bila A btl2 dh ok, A akan buat sesuatu utk besday dia ni...Sejak dia puasa ni Amin semakin mendengar kata..syukur semoga keadaan ini berterusan hingga selamanya...

Harapan A semoga Amin..menjadi anak yg soleh, insan berguna di masa akan datang..Insyaallah..kami pon bukan kayooo benooo nk bg anak2 harta, nnt besooo ko pepandai ler Amin carik reta sendirik :)

6 comments:

ijayuji said...

Salam kak azie!!! semoga akak cepat2 sihat ya sunyiii jerr akak dah lama tak OL kan? pepun HEPPY BDAY tuk AMIN!! semoga membesar dgn sihat dan membanggakan ibu dgn ayah.. baik betul amin niii baru 5 tahun sebaya dgn si kakak 5 tahun kepoh bukan main hihihi... akak tak yah lah buat kuih2 raya kak sian akak mesti teruk ni puasa2 mcm ni tak sihat..jg diri ya :-)

K.Nor said...

happy birthday amin... semoga menjadi anak yg soleh dan cemerlang di dunia dan di akhirat..

LOVE said...

Happy Birthday Amin boy! Semoga sentiasa ceria dan sihat...;) Be Happy always!
Kak Aziemas, take gud care of urself yer ;)

Kak Ungku Betty said...

Happy Birthday to Amin...comel & handsome anak u Azie. Dah pandai baca ke belum? Kalau belum cuba ikuti blog membaca saya, Ceria Membaca & Fun Reading.

Watierman said...

Salam Azie...moga cepat sembuh...& sihat seperti sediakala....& untuk Amin Happy Birthday...moga Amin akan menjadi anak yang soleh dan berjaya di kemudian hari....Amin!!!

Sue @ HaSue said...

happy birthday aminnn..bestnya amin umur 5 tahun dah blaja puasa...anak dara aunty nih puasa separuh hari jer amin..heheeesemoga amin cepat membesar menjadi anak yang soleh dan taat pada ibubapa yer.. :)
harap mama amin pun cepat sihat seperti sediakala..
tak lama lagi amin dapat adik baru.jaga mama elok2 eh...(nih ditujukan utk ayah amin sebenarnya..hihi)