Wednesday, January 27, 2010

Cuba teka.........projek

Projek td...asik nk layan tekak suami jer..kali ni layan plak tekak kita yg rasa nk mkn ni tp x sure leh mkn ke tak..kdg masak tu beria2..tp nk telan alahai payah tulll


meh try apa menda ni...tgk rupa mcm biasa kan..tp mana tau lain bendanya..kan A suke mengedit resepi hihihihihihihi....rasa lum tau sbb lum wat postmortem...tgu ptg nnt blk keja br leh tau jadi @ tak ;)

6 comments:

Azita Zain said...

azie...tu mesti kek cokelat versi kukus tu. ataupun puding cokelat chip...betul kan????

Sue @ Nenie said...

Salam..amboiii siap berteka² pula yaaa....?

ummitasneem said...

Salam perkenalan....hi cik azie, saya sue. biasa saya ni silent reader jer..tapii bila ada teka teki ni...rasa nk cuba aje..hehe...walaupun xde hadiah... saya rasa tu kek batik la....tul tak?

|| syazwaniadnan || said...

kek batik? hehe.
xpandai la nk teka ;p

Watierman, rmanbkr said...

Rich chocolate Puding kot!..Dah postmotem belum ni?..Cepat la Akak dah tak sabar ni!

日月神教-任我行 said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社