Thursday, January 28, 2010

Updated ...;)

Nk updated dr mlm td..tp mcm biasa MD guna pc A..terbantut hasrat..gerammmnyer psl mls nk majuk2 A p membuta hihihihhi..

taraaaaaaaaaa ni dia hasil projek smlm
c...punyalah sememeh A potong..bab potong motong kek batik nih mmg fail lah...gunalah pedang ke kapak ke mmg tak cun...mcmanalah erk cara2 nk lawooo potong menda ni :)

Terima kasihlah pd Kak Ita...Sue@Ninie...ummitasneem...Wani & kak Watierman yg sudi meneka....pandai ummitasneem & wani teka...walau xde adiah tp terrer gak ehh ihhihihi

A mmg tingin sgt2 nk mkn menda ni..dr mgu lps lg tp M sgt2 ...tp smlm gagahkan diri jugak buat sudahnya dh hampir habis A kerjakan...tp kan yg kelakarnya A leh lupa plak nk bg MD ngan Amin rasa muahahahhaha, tak pe2 nnt lunch bg rasa ada lg sket tu..teruk kan..:)

7 comments:

Watierman, rmanbkr said...

Salam Azie...kalau MD ngan Amin yg kat dalam umah belum merasa...Akak yg menjenguk kat tingkap jer ni...telan lior jer lah jawabnya!!!

|| syazwaniadnan || said...

akk, ape kate akk bagi hadiah kek batik je? wani pun dh lama x buat kek batik ni. hehe ;)

ummitasneem said...

tul gak rupanya tekaan saya..hehe...cik azie, kita ade 1 tips cane nk potong kek tu...tapi leceh sikit...kena guna pisau yg panas..means kena rendam dlm air pns dulu.lepas potong sekali, rendam lagi.jgn lupa lap dulu sebelm guna lagi...hehe...biasa kat hotel2 wat camtu.

ummitasneem said...

nmpk sedap jer kek batik tu.hubby kiter suke..tapi wife die x penah buat..hehe...

Azie said...

>>>Kak Watierman ...hihihihhi dh abis pon kak ;) tak sempat nk bg akak hiihhihihi

Azie said...

>>>Wani..alaaaaaa maluuuu wani buat lg cun dr akak hihihihi tp kan wani..dh hbs ler kek batik tu hihiihi

Azie said...

>>>Ummitasneem...ooo kena rendam air panas erk..mcm potong cis kek ya..hemm kena rajin erk hihihih...tk smpt wat xperimen potong rendam air pns sbb dh hbs hihihi tp akan buat lenkali..TQ ya

....try ler buat senang jer..hihihih