Wednesday, April 7, 2010

E- card 4 bb Iman

Terima kasih wat Antie Nor kat Tganu tu yer.....:)



Ni plak dr Antie Liana....walalalallalaa...plan nk jumpa bb Awis masa Iman dlm perut lg...tp ibu ni manjang ler sakit nyer ihihhihihih smpai la ni tak jenguk2 bb Awis...nnt bila ibu hbs pantang kita jumpe yerk Awis ihihhihihi...


Skg ni masa ngadap pc sgt2lah terhad...Iman plak pesen tak mo tdo sgt adehhh lah..ingt time pantang ni dpt rileks...tp perghhh makin bz plak rasanya...Iman mmg peka sket asal rasa ibu xde dkt ngan dia mulalah dia buat lirik huhuhuhhuhu...pala ibu ni pon dh naik penin..tdo sehari dpt dlm 4jam pon dh syukur sgt2..skg mmg tak sempat nk jwb komen2 di chatbox maupun di n3 yaa..Insyaallah ada masa A curi2 bls k...

Terima kasih wat kwn2 yg wat kunjungan ke 'sini' & atas segala ucapan..terima kasih bnyk2 yaaaaa...oh yaaa la ni sejak blk rmh..Iman kena ulang alik p klinik..amek darah..sbb??? jaundis (kuning)..ibu ngan ayah drh jenis O tu yg sonang bonar Iman kena...harap2 tak kena warded lah sbb letihlah kalu dok spital ni..harap2 jumaat ni last Iman p klinik...doakan kami ya...

Terima kasih bnyk2...luv u alls :)

4 comments:

Watierman, rmanbkr said...

Salam Azie.....ampun Dik....Akak ni macam lost in space ke ape...macam mana Akak boleh termiss....

Azie dah bersalin!!!!

Kesalahan yang melampau ni....Akak pergi mana sampai termiss kelahiran anak sedara yang satu ni....Maaf ye....betoi2 minta maaf punya ni....dah la kes tak dapat nak bantu dengan buah rambutan....huhu sedihnya!

Syukur & Tahniah dengan kedatangan anakanda .....sekali lagi ampun ya Azie!!!

leeyana-mamadaniel said...

bby awisy pon skang dh x mo tido lama...tido jap dh bgn balik..
dh tu bile mama dia kt sebelah..dia senyap..bile kt bgn dia ngek2...huhu..

kite samalah asben n wife darah 0..ehehe...aritu awisy kene g klinik gak..jaundis..tp x tinggi bacaan dia...2 hr gak kene g klinik..ciann tgk kene cocok kt tapak kaki...1st day g klinik liana yg g..hr kedua suh akk ipar je yg bw awisy g klinik...x larat lahh time tuh...huhu...

kak ina kl said...

salam azie..wah seronoklah dapat berpantang kat rumah sendiri..pastu hb pulak rajin sungguh..

Minum jamu dan baik-baik jaga diri yer..syoikkklah bercuti tak jumpa kanak-kanak riang kat sekolah ek.

Azie said...

>>>Kak Watierman...xde pe lah kak...sblm masuk wad tu kita dh bntai rambutan dlm tin bnyk2..hihihihi..skali lps bsalin ni tgk pokok rambutan br kuakan bunga..mmg xde rezeki iman :) tp xpe nnt bila ada rambutan fresh kita suap2kan si Iman tu hihihihi


>>>Liana...tu lah akak dh 4 x ulang alik p klinik amek drh..tak smpai ati dia terjerit2 bila kena picit ngan misi bg kua drh..drh dh ler pekat pyh nk kua..cian dia..akak ni dh x mcm org bpantang pon ihihihhii


>>>Kak Ina kl...alhamdulilah hb sgt2 baik..sanggup jaga kita hihihi tp dia nk ke tdk ke mmg kita paksa suh jaga kita hahahahh so far alhamdulilah mmg terjaga lah kita :)
rindu gak kak ngan bdk2 sek tu..tp ntah depa ingt ke tdk kita ni hiihhihihi