Friday, May 21, 2010

Projek petang

Cadang nk wat pau tp xde inti ler...ada kaya tp rakyat kt rmh ni pau kalu inti kaya kureeengg sket...maka terhasillah kuih ni...

sejak asik 'menjadi' jer kuih ni..mekar semekarnya, asik buat ja..pe taknyer kuih ni dpt permintaan tinggi...Aminn sgt2 suke...kalu lama x buat mesti dia tnya bila nk buat kuih flower warna warni hihihihi...ibu dia ni time cuti ni mmg rajin..layankan tekak anak..tp kalu tekak ibu nk mkn sapa nk layan..sendirik layan ler huhuhuhu tak aci btl :)

Percaya @ tak kuih ni mmg tinggal sket ja..tinggal bape ketul utk MD..sbb lain dh d mkn oleh Amin, Aniess & ibu dia ihihihhihi..mkn panas2 mmg sedapppp :))

4 comments:

Datin El said...

salam azie

mmg seronok buat kuih kalau menjadi setakat ni akak belum ada sejarah menjadi buat kuih ni..huhu

Azie said...

to datin El..so far alhamdulilah kalu buat mmg mjadi saja..trylah buat guna resepi ni..insyaallah jadik..resepi ada kat Myresipi..tak pon leh p dapo kita http://try-error-yummy.blogspot.com/

RiShaZalia said...

salam kak azie... comel bangat kuih ni. merekah bebetul 4... lia pun sama ngan datin el tu... lom sampai seruan lagi... takottt :D

Azie said...

to Lia..jgn takut try ler..insyaallah jadik, usaha tangga kejayaan ihihhihi