Tuesday, June 14, 2011

SeLamat PenganTin Baru Azie - Awie ( 14 Jun 2002 )

Amboiii tajukk...hehhehehehe sesekali teringat zmn2 muda2 dulu pe salahnya kan hehheheh

Alhamdulilah...

hari ni tarikh keramat...bg A & MD...tarikh ni kami telah sah dijabkabulkan dgn kerelaan hati hehheheeh sebagai suami isteri...alhamdulilah, dh 9 thn kami melayari hidup bersama...dgn kurniaan 3 cahayamata...
Syukur pd Mu Ya Allah......atas nikmat ini, sgt2 bertuah kerana memiliki suami spt 'dia' ...sgt2 memahami..yg paling penting 'dia' sgt rajin membantu menguruskan rumahtangga, apatah lg mengurus anak kecil...syukur sgt2..terima kasih Ya Allah kerana menemukan diriku dengan jodoh yg sebaik mungkin..kelebihan..kekurangan..'dia' ku redha & terima seadanya...

Terima kasih dear...atas kasih sayang pd kami semua..mmg x ternilai harga kasih sayang ini..moga kasih sayang cinta kita smpai ke akhir hayat....

Mlm smlm..sgt2 terharu sbb MD hadiahkan brg yg sgt2 A tak terduga..plan asal kami nk p bercuti ja hujung mgu ni @ akhir bln nnt..konon2 sempena birthday & anniversary...manalah tau..mlm td MD kua lmbt nooo nk blk..ingt dia jmpa kwn dia sbb lamee sgt..skali balik..dia x terus bagi..dia siram pokok..makan2 dulu..tgh rilek2 tgk tv..dia hulur kat A kotak..A tak harap apa2 kali ni sbb dh 'matang' kan hhehehehehe...bila buka kotak..isshhh terkujat A..pe tak nya MD belikan A toy baru hehhehehe...mcm tau2 ja..hp A ( yg ni dia bg gak..lps beranak ) dh agak mengong..mklm ler hp A ramaiii noooo suke guna..pas tu main baling sana sini ja huhuhu..dh 2-3 bln gak hp A agak tenat..kdg2 off sesaja..Alhamdulilah..rezeki birthday & anni..syukur..

yang lawaknya A masih lum pndai guna menda ni..nak unlock pon x pndai haahahhha...xpe belajo pelan2 ehh...mlm smlm kelakonya bila lps MD bg hadiah kat A..Aminny & Aniess nangis muahahahahahahaha...dia marah sbb ayah bg ibu hadiah..tp depa x dapat...pulakkkk...jelesss ropanya anak2 ku..mlm smlm mmg x mkn pujuk..hahhahahaa siap minta kat ayah depa birthday depa nk adiah mcm ibu jugak hahahhahahaa


>>>gambar & imej dr google....

4 comments:

Nieza said...

alhamdulillah tahniah dah 9thn dah usia perkahwinan azie yer...happy wedding anniversary buat azie dan suami semoga kekal bahagia hingga ke akhir usia..insyaAllah..best dpt toys baru tu:)

K.Nor said...

amboi.. pengantin baru lg ke, dah anak 3 tu! hehehehe.. ngengada nya dia ya...
tahniah azie & awie.. selamat melayari bahtera perkahwinan.. semoga bahagia berkekalan sentiasa hingga ke akhir hayat yg membawa ke syurga.. semoga ikatan perkahwinan yg di bina makin mekar dan kukuh dgn kehadiran putera puteri kesayangan.. aminn...

psst!! ibu dah matang ek.. alhamdulillah.. hihii

K.Nor said...

opss lupa.. akhirnya dpt gak hp baru ya.. cantik tu.. lps ni jgn bg ler anak2 main lagi.. kang kena tunggu keluar bb sorang lg baru dpt hp baru :)

Hafizah Mohamad said...

Tahniah...dah 9 tahun dah yer usia r/tangga...moga berkekalan hingga hujung nyawa...=)