Monday, April 14, 2008

Walau ibu tak pandai...tp demi anak.....



Ni lh menu lunch hr ni...MD yg tgh mc pon tpksa mkn hehehehe..'sorry dear I mls nk masak, dh amin request menda ni'..heheheheh
Walau x spt KFC tp boleh ler..tuk tekak kami, dr last weekend amin request tp ibu dia kata nanti2..so hr ni agk M sbb dr pg dok kerjakn dapo..so msk simple dimple ni, buat gak ayam goreng, nugget, mashed potato & coleslaw.

4 comments:

mak farhah said...

bila dah selalu msk, sure akan tmbah hebat ilmu di dapur. Insyaallah

Azie said...

kekekekekeke TQ, tu ler sejak belajar2 msk2 ni ada je request dr org kt rmh ni...walau x brape pndai..rela gak buat walau kdg2 1st xperimen xmjd hehehehehe

Mat Gebu said...

Uikk...hebat tu, mat pun tak pernak masak mcm tu...psstt..cun pinggan u!!

Azie said...

muahahahahaha cik mat..pinggan tu beso gedabak li kat claytan air itam..pinggan gak yg nmpk ekkkk kekekekekekeeke